Днес Renault разпространи информация за обновената- 2020 година, версия на хитовия си

...
Днес Renault разпространи информация за
обновената- 2020 година, версия на хитовия
си
Коментари Харесай

Renault MEGANE 2020 и в зареждаема plug-in версия

Днес Renault популяризира информация за обновената- 2020 година, версия на хитовия си модел Megane, който ще бъде пуснат в продажба през лятото на тази година.

Новостите покриват всички версии на Megane- Hatchback, Estate, R.S. Line, R.S. и R.S. TROPHY, само че основната от тях е въвеждането в модификационното портфолио на напълно новата и първа по рода си за марката зареждаема (plug-in) хибридна система E-TECH.

Версията 2020 година на Renault Megane ще стъпи на пазара след 7 милиона реализирани представителя на четирите генерации на модела от момента на лансирането му на пазара през 1995 година.

Основни акценти при версията Megane 2020 са свързани с ревизирането и модернизирането на интериора, който идва с нов 9.3-инчов мултимедиен екран и 10.2-инчово инструментално табло, какот и пълната функционалност на Renault EASY LINK бордовата мултимедийна и инфо-комуникационна система.



В оборудването на Megane 2020 са добавени редица системи за повишение на комфорта и сигурността, включително система за подпомагане на ръководството от второ ниво на самостоятелност, и новите Pure Vision диодни светлини.

Основната оригиналност при Renault Megane 2020 обаче е зареждаемата хибридната система (1.6-литров ДВГ и два електромотора) с оптималната мощност от 160 конски сили, която е създадена от инженеринговото поделение на френската марка и идва с повече от 150 патента.

Благодарение на батерийната си клетка с капацитет от 9.8 kWh, Megane E-TECH Plug-in е в състояние да измине в чист електрически режим сред 50 и 65 километра, като максималната скорост на придвижване може да достигне до 135 км/ч.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР