Днес Renault обяви, че най-продаваната изцяло електрическа градска кола на

...
Днес Renault обяви, че най-продаваната изцяло електрическа градска кола на
Коментари Харесай

Renault показа ZOE 2022

Днес Renault разгласи, че най-продаваната напълно електрическа градска кола на Европа- ZOE, е минала през стратегия за възобновяване и новата й версия- 2022 година, дава обещание да предложи на поребителите нови екстериорни решения, равнища на съоръжение.

С съвсем 380 000 осъществени представителя през миналите 10 години и към края на май, ZOE 2022 дебютира в три нови версии- equilibre, evolution и iconic. Дори първото от тях, което е налично за закупуване във Франция на цена от 27 700 евро (с Данък добавена стойност и наличните локални преференции) е оборудвано общоприетоо със система за автоматизирано задействане на спирачките AEBS, зареждане с 22 kW, безключов достъп до интериора, климатична апаратура, 10-инчов инструментален панел в композиция със 7-инчов екран на мултимедийната и инфо-комуникациноната система, синхронизация на мобилен телефон с Apple CarPlay и Android Auto, четири колони и други.

Нивото на съоръжение evolution надгражда наличните системи с такава за различаване на пътните знаци, система за предизвестие при несъзнателно овакантяване на пътното платно, система за задържане на автомобила в пътното платно, заден паркинг датчик, автоматизирана климатична апаратура, 16-цолови Eridis джанти и други.

Топ-версията на Renault ZOE 2022 идва със 17-цолови джанти, особено златно осъществяване на предната решетка и рамките на фаровете за мъгла, нова тапицерия на седалките от рециклирани материали, 9.3-инчов екран на мултимедийната и инфо-комуникациноната система и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР