Днес проблемът в България не е ляво – дясно, проблемът

...
Днес проблемът в България не е ляво – дясно, проблемът
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Днес борбата не е ляво дясно, а срещу статуквото

Днес казусът в България не е ляво – дясно, казусът е статукво и битка против него, т.е. битката против корупцията. Това разгласи в изявление за предаването „ Тази заран “ съпредседателят на „ Демократична България “ Атанас Атанасов в отговор на въпрос ще вземат участие ли в кабинет, подсилен от Българска социалистическа партия.

„ Въпросът е за програмните планове на държавното управление, а това кой ще гласоподава за него, е независимост на всеки един депутат в Народното събрание “, посочи представителят на Демократична България.

Формацията е петата по брой депутати в новия парламент с 27 народни представители.

Според Атанасов ГЕРБ нямат никакъв късмет да сформират държавно управление, тъй като са изолирани политически.

„ Бих споделил, че Слави Трифонов и неговата групировка са наред и ние бихме имали подготвеност, в случай че бъдем поканени за договаряния, да обсъдим по какъв метод да бъде образувано болшинство и държавно управление, което да в профил борисовата страна от власт “, разгласи съпредседателят на „ Демократична България “.

По думите му сега се „ борят “ две трендове – да се сформира болшинство и анти-ГЕРБ държавно управление, или да се отива на предварителни избори и служебно държавно управление на президента Румен Радев.

Вижте цялото изявление във видеото!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР