Днес преди обяд все още на места в Източна България

...
Днес преди обяд все още на места в Източна България
Коментари Харесай

Предимно слънчево време днес

Днес преди обяд към момента тук-там в Източна България ще превалява слаб дъжд, само че и там преваляванията ще спрат, а към обяд и облачността ще се раздра и намалее до най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. Дневните температури едва ще се намалят и преобладаващите оптимални ще бъдат 15° и 20°, в София - към 15°. През нощта против понеделник от запад ще стартира ново нарастване на облачността, най-вече междинна и висока.

По Черноморието в утринните часове към момента тук-там ще превалява слаб дъжд, само че в развой на прекъсване. Около обяд облачността ще се раздра и намалее до най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. Максимални температури: 14°-18°. Температурата на морската вода е 8°-9°. Вълнението само че морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините преди обяд облачността ще е забележителна и към момента тук-там в масивите от източната половина от страната ще има превалявания. Около и след обяд облачността ще се раздра и намалее до най-вече слънчево. Ще духа сдържан, по билата и краткотрайно мощен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 10°, на 2000 метра - към 3°.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР