Днес преди обяд ще бъде предимно слънчево. Около и след

...
Днес преди обяд ще бъде предимно слънчево. Около и след
Коментари Харесай

Вижте какво ще бъде времето днес

Днес преди обяд ще бъде най-вече слънчево. Около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на доста места в планинските и източните региони от страната ще има краткотрайни, краткотрайно интензивни превалявания и гръмотевици. Ще има условия и за градушки. Ще духа сдържан, в Дунавската низина и Източна България - мощен и стремителен вятър от запад-северозапад. С него по здрач ще стартира да нахлува по-хладен въздух. Максималните температури ще са сред 27 и 32 градуса.
Атмосферното налягане ще се намали и ще бъде по-ниско от междинното за месеца.
Преди обяд по Черноморието ще бъде най-вече слънчево. След обяд облачността ще се усилва, купеста и купесто-дъждовна и на доста места ще превали. Максималните температури ще са сред 27 и 30 градуса. Вълнението на морето ще е 1 - 2 бала. Температурата на морската вода е 26 - 27 градуса.
Преди обяд в планините ще е най-вече слънчево. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на доста места ще има краткотрайни, краткотрайно интензивни превалявания и гръмотевици. Ще има условия и за градушки. Ще духа сдържан до мощен вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 14 градуса, на 2000 метра - към 20 градуса.
В сряда въздушната маса над страната ще се стабилизира и ще се откри слънчево време. Вятърът ще отслабне и в средата на седмицата ще е съвсем безшумно. В сряда преобладаващите оптимални температури ще бъдат сред 25 и 30 градуса, в четвъртък едва ще се покачат.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР