Днес преди обяд, на повечето места валежите в Северна България

...
Днес преди обяд, на повечето места валежите в Северна България
Коментари Харесай

Прогноза за времето - 11 август

Днес преди обяд, на множеството места преваляванията в Северна България ще спрат и облачността ще се раздра. Над Западна и Централна България към и след обяд още веднъж ще се развива купесто-дъждовна облачност, ще има краткотрайни превалявания, съпроводени с гръмотевици. По-значителни ще са в Рило-Родопската област и западната част на Горнотракийската равнина. Възможни са и градушки. В източните региони ще доминира слънчево време. Ще духа слаб в Източна България до сдържан вятър от север-северозапад. Максималните температури ще бъдат сред 26° и 31°, в София към 25°.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Вятърът последователно ще отслабва, ще е до сдържан и ще се ориентира от север-северозапад. Максималните температури ще са 28-30°. Температурата на морската вода е 26-27°. Вълнението на морето ще бъде към 3 бала.

Над планините облачността ще е забележителна, след обяд - купесто-дъждовна. Ще има превалявания от дъжд, на доста места и гръмотевици. Ще духа до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 21°, на 2000 метра - към 13°.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР