Днес правителството взе едно изключително важно решение – осигурихме дом

...
Днес правителството взе едно изключително важно решение – осигурихме дом
Коментари Харесай

Сградата на Раковски 134 става дом на европейската прокуратура


Днес държавното управление взе едно извънредно значимо решение – осигурихме дом на европейската прокуратура. Домът, който беше обезпечен от Министерски съвет, е постройката на " Раковски " 134. Това сподели на брифинг в Министерски съвет министърът на районното развиване и благоустройството арх,, съобщи кореспондент на Novini.bg.

Считаме, че тази постройка ще може да бъде задоволително добра, с цел да може европейската прокуратура да работи и да помогне за откриване на част от проблемите в България, както чака цялото общество, съобщи арх. Шишков.

Настоящето управление на Министерството на правораздаването дефинира значимостта на това да обезпечи независима постройка за активността на европейските делегирани прокурори с оглед реализиране тяхната активност в България. Важността произтича от това, че това ще покаже пред интернационалните институции образа на България и устрема да продължава битката с корупцията, уточни зам.-министърът на правораздаването Мария Павлова  Мария Павлова Мария Павлова е длъжностен министър на правораздаването в кабинета на Огнян Герджиков. Родена е.

Министерството, въпреки че се явяваше като координатор сред другите институции, заложи тази активност като един от главните си цели. С днешното решение на Министерски съвет считаме, че този приоритет е изпълнен, добави Павлова.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР