Днес победителката в култовото реалити предаване Ергенът Валерия шокира всички

...
Днес победителката в култовото реалити предаване Ергенът Валерия шокира всички
Коментари Харесай

Валерия зарязва Евгени? Предстои да направя ВАЖНА равносметка и ще взема ФИНАЛНО решение...

Днес победителката в паметното реалити предаване " Ергенът " Валерия шокира всички единствено с една фраза.

От ефира на предаването " Преди обед " по BTV водещият Сашо Кадиев попита моделката " Защо Евгени към момента не е пристигнал да види приюта ти за животни? “, на което тя отговори много уклончиво: " Защото е доста ангажиран около концертите си ". Кадиев обаче, не остави Валерия да се измъкне по този начин от обстановката и добави: " Моля, аз щях да го зарежа. Кажи, за какво? "

" Много желая да пристигна и напълно скоро се надявам, че ще стане, защото скоро следва да бъде част от едно фамилно събитие, тъй че тогава ще има тази опция. И аз ще си направя една равносметка, изобщо харесват ли го, той харесва ли ви, и ще взема финално решение “, отговори този път Валерия.

От нейните думи феновете подразбраха обаче друго - че тя към момента не е доста сигурна дали ще остане с него и едвам след срещата с околните й ще реши дали да продължи връзката си с него. 

Попитана от зрителка " Някой има вяра ли на тази любовна история межу нея и Евгени? ", Вал отговори по този начин: " Много хора имат вяра на нашата обич и доста хора ни се радват, изключително откогато започнахме да излизаме на открито обикновено, без да се крием. Хора ни стопират да ни споделят какъв брой ни се радват, че са щастливи, че това е неговият избор, че сме доста сладка двойка. Най-хубавото е, че най-много деца го вършат и не си радват, тъй като те са най-чисти ".

В профила си в Инстаграм пък Евгени даде опция на почитателите си да му задават въпроси - най-пикантните, свързани с Валерия, вижте в галерията ни:
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР