Днес, по време на тематичното онлайн събитие E-LION DAY, PEUGEOT

...
Днес, по време на тематичното онлайн събитие E-LION DAY, PEUGEOT
Коментари Харесай

Peugeot: Това са нашите пет нови електромобила за следващите 2 години

Днес, по време на тематичното онлайн събитие E-LION DAY, PEUGEOT разкри спомагателни детайлности за бъдещото развиване на марката и нейната цялостна електрификация.

От PEUGEOT потвърдиха за следващ път, че марката ще стане такава с напълно електрически артикули на територията на Европа, като това е планувано да се случи до 2030 година, като тогава всяко продадено ново Peugeot ще бъде със 100% електрическа задвижваща система.

В по-краткосрочен проект, а точно за тази година, от френската марка споделят, че всеки един от нейните модели ще бъде разполагаем в електрифицирана версия, а до края на 2025 и напълно електрическа.

До момента, от PEUGEOT посочваха, че през тази и идната година ще станем очевидци на пазарното лансиране на пет нови 100% електрически пазарни оферти. Днес, по време на E-LION DAY бяха анонсира и имената на новите продукти- E-308, E-308 SW, E-408, E-3008 и E-5008 .

E-308 и E-308 SW ще бъдат оборудвани с напълно нов електрически мотор с мощ от 156 конски сили, ще предложат свободен пробег от над 400 километра, както и успеваемост от 12.7 kWh на 100 километра.

През втората половина на 2023 година ще станем очевидци на премиерата на напълно електрическото E-3008, което съгласно анонса на марката ще предложи самостоятелност от до 700 километра.

Peugeot E-3008, което ще е първата кола на компанията, създадена на новата STLA Medium платформа ще бъде налично в три съществени версии на напълно електрическата си задвижваща система, включително и в трансформация с два електромотора.

Скоро след лансирането на E-3008 ще станем очевидци и на появяването на E-5008.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР