Днес отбелязваме поредната годишнина от клането на българите в Македония.

...
Днес отбелязваме поредната годишнина от клането на българите в Македония.
Коментари Харесай

Каракачанов: Да се търгува клането на българите в Македония с визи е скандално!

" Днес означаваме следващата годишнина от клането на българите в Македония. Това, търгувано с визи, е скандално! " Това съобщи Красимир Каракачанов, който участва на панихида, проведена от Вътрешна македонска революционна организация, в храм " Св.София " в столицата в памет на убитите наши сънародници в „ Кървавата Коледа “ от 6 януари 1945 година. Председателят на " Вътрешна македонска революционна организация - Българско национално придвижване " съобщи още: „ Правата на нашите сънародници в РСМ ще бъдат обезпечени, когато България стартира да води поредна политика “.

Новото държавно управление отстъпва от българската идея, по думите на политика историк.  
Каракачанов: Вътрешна македонска революционна организация е единственият български план. Това, което ще избави България, е връщането на единството на нацията!
С химна на Организацията „ Изгрей зара на свободата “ и възгласи „ Да живее България “ публично беше открита кампа...
Прочети повече
„ Тези проблеми в РСМ се дължат на липса на поредна политика. Настоящото държавно управление дава заден ход. Днес отдаваме респект към хиляди хора, които бяха избити, подсказваме на актуалните ръководещи, които се чудят по какъв начин да смъкват гащите пред Скопие, че връзките ни с РСМ не се дефинират от това дали ще има аероплан сред столиците ни, а се състоят в това тази страна да промени своята българофобска политика “, безапелационен е Каракачанов.

 вмро

Според Каракачанов да се търгува тематиката " Македония " с визи е несериозно. " С какво ще купим страданията на българите - с американски визи или със самолетна линия? ", попита той. И добави: " Отношенията не са в това да има автобусна и самолетна линии. Тези хора (бел.ред. правителството) не знаят какво е народен интерес. Това са момчета, пристигнали по един план, да свършат две-три задачки и да забогатеят, акцентира в своята позиция Каракачанов. „ Липсва обикновена просветеност. Когато не си способен по нещо, а се изказваш, това е резултатът. 30 години напред обратно. Ние сме единствената страна, която чака някой различен да взима решенията вместо нея “, добави още Каракачанов.

Припомняме, че на 6 против 7 януари 1945 година е почнало всеобщо изтребване на кметове, свещеници, учители, елементарни селяни из цяла Македония, известно като " Кървавата Коледа ". Целта е била насилственото сърбизиране на Вардарска Македония.
Писмо до Каракачанов: Многодетна майка с българско поданство остана без обществени помощи в районен съд Македония
Жена, която твърди, че е станала жертва на антибългарските настроения в Република Северна Македония, потърси помощ от българския минист...
Прочети повече
 вмро

 вмро

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР