Днес обявявам нашата икономическа пътна карта за бързо възстановяване на

...
Днес обявявам нашата икономическа пътна карта за бързо възстановяване на
Коментари Харесай

Мая Манолова поведе протест на жълтите павета и обяви, че ще се яви на избори

Днес разгласявам нашата икономическа пътна карта за бързо възобновяване на работните места и икономическо възкръсване на България в идващите 19 месеца. С тази пътна карта ще се явим на парламентарните избори. Имаме проект. Предлагаме тези 19 ограничения контра-COVID-19, с които за идващите 19 месеца, до края на 2021 година, ще съживим стопанската система след срутва с ковид. Поне толкоз време ще е належащо страната да излезе от рецесията, която се дължи освен на COVID-19, само че и на управническата отпадналост на " Борисов-3 ". Борисов не е единствен, опция има.

Това съобщи ръководителят на Гражданската платформа " Изправи се.БГ " Мая Манолова по време на държания от нея митинг през днешния ден пред Министерския съвет и Народното събрание. Демонстрацията е проведена взаимно с майките на деца с увреждания от Национална гражданска самодейност " Системата ни убива ".

Всички фотоси вижте тук >>

Борисов няма проект, само че ние имаме. Това е нашият проект по какъв начин страната ще застане до жителите, а не против тях. Държавата ще бъде омбудсман, а не мащеха за елементарните хора. Алтернатива има. Когато се надигнем, всички сме алтернативата, добави Манолова.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР