Днес обръщаме поглед към една известна психоложка- Юлия Ланске, която

...
Днес обръщаме поглед към една известна психоложка- Юлия Ланске, която
Коментари Харесай

Няколко ефикасни съвета как да привлечете мъж в живота си

Днес обръщаме взор към една известна психоложка- Юлия Ланске, която ни дава няколко съвета за това по какъв начин да притеглим мъж в живота си.

Шепа лотарийни билети

Причината някои дами настойчиво да остават без половинки е една, въпреки и криеща се под разнообразни маски – дамите постоянно подхождат неправилно към интимните връзки, забравяйки (или не подозирайки), че те са цяла система, механизъм. В неравната битка с разсъдъка влюбеното сърце най-често побеждава. За какви механизми да мислиш, когато има химия, когато си влюбена до уши? Точно това е разковничето – че до любовта с мъж се стига последователно. А в този момент да караме по ред на номерата.

Представете си, че са ви предложили да участвате в лотария и да си изтеглите билетче. Вие взимате единствено едно. Вероятността то да е печелившо е извънредно дребна. По сходен метод работят дамите и в избора на сътрудник – вкопчват се с един, най-често първия срещнат мъж, а след това се тюхкат, че той се е оказал несъответствуващ. Това е все едно да се метнете надолу с главата в горско езеро, без да ревизирате какво се крие под водата.

Проблемът е, че дамите постоянно пропущат стадия на избора заради безумна пристрастеност или липса (игнориране) на други кандидат-партньори. Но да се върнем към
лотарията. Ако грабнете цяла шепа билетчета, СЪС СИГУРНОСТ ще има най-малко един печеливш. Схванахте ли аналогията? Във вашето обграждане би трябвало да има допустимо най-вече мъже, които да сравнявате посред им, да изучавате, да опипвате, в случай че желаете. Но безусловно използвайте опцията си да избирате точно. Това е извънредно значимо, в случай че нямате желание да губите години за несъответствуващите сътрудници, които ви подмята ориста.

И заплатата да дава, и на тъщата да вика „ мама “

И по този начин, вие сте отсeли всички печеливши разновидности и в този момент неизбежно ще би трябвало да се спрете на един от тях. Как да извършите избора си, с цел да не съжалите след това, че не сте предпочели някой от останалите?

Тук има много хлъзгави моменти. Този избор самичък по себе си е един хлъзгав лед. Искам да се спра на 5 фундаментални неточности, които съгласно мен дамите позволяват най-често.

1. Основната неточност в избора – да не избираш. Жената постоянно избира, а мъжът – завоюва. Когато дамата го лишава от опцията той да я завоюва, тя не разрешава на тази връзка да продължи напред.

2. Да избереш нещо непознато. Това няма да донесе благополучие нито на вас, нито на партьнора ви. Триъгълникът може да е най-устойчивата фигура, само че не и в случай че е любовен.

3. Липсата на критерии за избор. Ако не осъзнавате ясно какъв тъкмо мъж ви би трябвало, ще избирате въз основа на страстите и благосклонностите си. Ще започнете да градите любовна връзка, а когато резултатът от любовната химия се разсее, с изненада ще откриете, че имате до себе си непознат и нежелателен човек.

4. Твърди условия към мъжа. Да не пие кафе, да си бръсне подмишниците, да ви купува бонбони всяка събота – пресилвам, несъмнено. Но от време на време дамата може дотолкоз да стесни кръга с условията си, че да понижи и вероятността подобен мъж въобще да съществува.

5. Танго със старите неточности. Често дамите повтарят еднакъв неудачен сюжет на любовните връзки, зацикляйки на един типаж мъже. В последна сметка се оказват в циничен кръг, връщайки се още веднъж и още веднъж към изходната позиция и към сходни сътрудници.

Не се опасявайте да посветите на избора всред „ финалистите “ няколко месеца. Това време е нищо спрямо мащаба на значимостта на процеса. Подборът би трябвало да е деликатен и акуратен. Представете си, че избирайки си мъж, вие като че ли строите каменен мост от един бряг до различен – от самотата до хармоничната връзка. Нужни са ви тъкмо 100 каменни блока за него. И даже и да са направени от най-здравия вероятен материал, в случай че съберете единствено 99, мостът ще остане недостроен и ще рухне по-късно, повличайки със себе си и двамата сътрудници.

В избора на мъж има единствено 4 блока. Това са равнищата на връзка, на които вие с колегата би трябвало да си съответствате, с цел да бъдат връзките ви хармонични и безоблачни: полово (физическо влечение), прочувствено, интелектуално (връзка на равнище общуване), духовно (душевна неприкритост един към друг). Важно е да помните, че всичките тези равнища се свързват в строга поредност, наложително от първото към четвъртото. Освен това имайте поради, че при разнообразни хора тези равнища се разкриват с друга „ скорост “, а при мъжете могат и много да се забавят, като изключим първото. Оглеждайте се деликатно и не пришпорвайте нещата. Това не е като да си избереш чанта от бутика, нали?

Пожелах си теб!

Че по какъв начин ще пропуснем формулирането на желанието? Неуморните английски учени удостоверяват, че в случай че си поставите ясна цел, най-добре написана на хартия, това покачва вероятността да я постигнете 10 пъти! Така че определете за себе си какъв мъж си представяте в ролята на ваш брачен партньор, с кого бихте желали да живеете дълги години – и започнете да го търсите.

За начало определете общите характерности, които са значими за вас (само че не прекалявайте): възраст, местопребиваване, ползи, полезности. Иначе може да се влюбите до уши в мъж от Австралия и в случай че не сте подготвени да се преселите, да изгубите години в терзания и виртуална обич.

На втория стадий включете по-точни параметри. Това ще ви помогне да разберете с кого желаете да отидете на среща и да продължите да поддържате връзка и с кого не е нужно да си губите времето. В тази рубрика влизат външният тип, образованието, съществуването на деца, равнището на приходи, методът на живот.

Важно е да не се затваряте в границите на обичания си мъжки типаж, общувайте с разнообразни мъже. Не бракувайте обожателите си поради дреболии или поради едва първо усещане, изключително пък на база на външния тип. Мъжът също има потребност от време, с цел да разкрие всичките си страни.

Общо взето вземете решение за себе си и нагласете филтрите съгласно вашите желания – дали желаете да станете брачна половинка на професор от Харвард или на любител-мореплавател, дали си представяте сватбена гала с сантиментален рок-музикант или с изобретателен художник-постмодернист. И дано прибавя една черешка на тортата на условията ви – мъжът би трябвало безусловно да е заслужен, процъфтяващ и да стои над вас по обществено състояние. Именно този аршин в избора ще ви обезпечи удобен сюжет, в който мъжът е глава на фамилията, а дамата е слаба и обгрижвана. Освен това евентуалният ви сътрудник безусловно би трябвало да има твърдото желание да ви направи щастлива. Отношенията ви би трябвало да се базират напълно на любовта, на доверието, на другарството, разбирането и уважението. Той би трябвало да може във всеки един миг да ви каже като героя на Том Круз в „ Джери Магуайър “ „ Ти ме допълваш “. /woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР