Днес облачността ще е променлива, често - значителна. Главно в

...
Днес облачността ще е променлива, често - значителна. Главно в
Коментари Харесай

До 22 градуса днес, къде ще вали дъжд и къде - сняг

Днес облачността ще е променлива, постоянно - забележителна. Главно в югозападната половина от страната ще има валежи от дъжд, по-значителни - в Рило-Родопската област. Ще духа до сдържан северозападен, в Дунавската низина - краткотрайно мощен, западен вятър и с него преносът на леден въздух ще продължи. Максималните температури ще са сред 17°С и 22°С, в София - 16°С-17°С, оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ), представени от Българска телеграфна агенция.

Черно море

По Черноморието ще има променлива облачност. След обяд на обособени места по северното крайбрежие ще превали слаб дъжд. Ще духа до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са 20°С-23°С. Температурата на морската вода е 17°С-20°С. Вълнението на морето ще е два бала.

Планините

В планините облачността ще е най-вече забележителна. Ще има валежи от дъжд, над към 2000 метра - от сняг. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи до мощен северозападен вятър и с него температурите още ще се намалят. Максималната на 1200 метра ще е към 11°С, на 2000 метра - към 4°С.

Следващите дни

През идващите дни ще има променлива облачност, във вторник - по-често забележителна, само че единствено на обособени места ще превали слаб дъжд. Вятърът ще е от северозапад, до сдържан, в сряда ще се ориентира от север, в по-голямата част от страната ще е слаб. Температурите ще се намалят още, минималните ще са сред 5°С и 10°С, а оптималните - сред 15°С и 20°С.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР