Днес не просто откриваме поредното Народно събрание. Днес полагаме началото

...
Днес не просто откриваме поредното Народно събрание. Днес полагаме началото
Коментари Харесай

Нинова: Предлагаме промени, които да забранят на премиера да харчи безконтролно парите на хората

" Днес не просто откриваме следващото Народно заседание. Днес поставяме началото на парламентарни процеси, които ще дефинират накъде ще върви България в идващите 10 и повече години ".
Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в декларация от името на парламентарната група на алените за началото на 45-ото Народно заседание.
 Нинова към Борисов: Не посягайте на Сребърния фонд, тъй като този път няма да е като първия Нинова към Борисов: Не посягайте на Сребърния фонд, тъй като този път няма да е като първия
Корнелия Нинова с паника алармира в пост във Facebook, че Борисов е изхарчил от фискалния запас 5 милиарда лв., като го е оставил в н...
.
" За нас парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " задачата е може би най-лесна - ние има на какво да стъпим, тъй като последните 4 години сме поредни, постоянни и предсказуеми в политиката, която водим.
Днес Българска социалистическа партия внася в Народното събрание промени в Закона за обществените финанси, които да забранят на премиера - този в оставка или този на бъдещото държавно управление - да може " да харчи безотговорно парите на хората ".
Решени сме да продължим. Искам да пресека всевъзможни спекулации, които представители и интерпретатори заливат от екраните - не преговаряме със задкулисието за власт и пари. Не вършим скрити сделки нито с Борисов за държавно управление, нито с Движение за права и свободи за президент. Категорично няма да подкрепим държавно управление на ГЕРБ, даде обещание Нинова.
 Радев в Народното събрание: Безпринципна коалиция може единствено да задълбочи рецесията Радев в Народното събрание: Безпринципна коалиция може единствено да задълбочи рецесията
Безпринципна коалиция може единствено да задълбочи рецесията, сподели президентът Румен Радев в послание към жителите по време на първото засед...

Тя разгласи още, че Българска социалистическа партия ще поддържа партията на Слави Трифонов " ИТН " по политики, ориентирани към разграждане на порочния модел на ръководство . Ако подобен кабинет не бъде препоръчан и в случай че мандатът бъде връчен в ръцете на Левицата, Българска социалистическа партия ще реши по какъв начин да действа.
" Няма да вършим огромна коалиция. Ако третият мандат бъде връчен на нас, партията ще реши какво да прави ", съобщи Нинова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР