Днес над Западна и Централна България ще преобладава слънчево време,

...
Днес над Западна и Централна България ще преобладава слънчево време,
Коментари Харесай

Слънце на запад, облаци на изток

Днес над Западна и Централна България ще доминира слънчево време, след обяд ще се развива купеста облачност и на обособени места ще превали и прегърми, съобщи Българска национална телевизия. Над Източна България облачността ще е по-често забележителна и там на доста места ще има превалявания, след обяд съпроводени от гръмотевици. Ще духа сдържан вятър от запад-северозапад.

Минималните температури ще са сред 8° и 15°, оптималните – от 17° до 28°.

По Черноморието ще има забележителна облачност с превалявания, тук-там и с гръмотевици. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще са от 17° до 21°. Температурата на морската вода е 19°-20°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините от Западна България и Родопите ще доминира слънчево време, след обяд с купеста облачност и на обособени места ще превали дъжд, над 2300 метра - слаб сняг. В масивите от останалата част от страната облачността ще е по-често забележителна с превалявания, по-значителни след обяд. Ще има и гръмотевици. Ще духа сдържан, след обяд - мощен северен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 13°, на 2000 метра - към 5°.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР