Днес над Западна и Централна България ще преобладава слънчево време,а

...
Днес над Западна и Централна България ще преобладава слънчево време,а
Коментари Харесай

Слънчева сутрин, дъждовен следобед

Днес над Западна и Централна България ще доминира слънчево време,а след обяд ще се развива купеста облачност и на обособени места ще превали и прегърми.

Над Източна България облачността ще е по-често забележителна, там на доста места ще има превалявания, след обяд съпроводени с гръмотевици.

Ще духа до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще бъдат от 17-18 градуса в източните региони до 28 градуса в крайните северозападни, за София - към 21 градуса.

Над Черноморието ще има забележителна облачност с превалявания, тук-там и с гръмотевици. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще са 17 - 21 градуса. Температурата на морската вода е 19-20 градуса.

Над планините от Западна България и Родопите ще доминира слънчево време, след обяд с купеста облачност и на обособени места ще превали временен дъжд, над 2300 метра - слаб сняг.

В масивите от останалата част от страната облачността ще е по-често забележителна с превалявания, по-значителни след обяд. Ще има и гръмотевици. Ще духа сдържан, след обяд мощен северен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 13 градуса, на 2000 метра - към 5 градуса.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР