Днес над централните и планинските райони ще се развива купеста

...
Днес над централните и планинските райони ще се развива купеста
Коментари Харесай

Времето в четвъртък

Днес над централните и планинските региони ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На места, основно в Рило-Родопската област ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици, ще има условия и за градушки. Предимно слънчево ще е времето по морския бряг. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен вятър от запад-северозапад и с него ще нахлува студен въздух. Температурите ще се намалят и преобладаващите оптимални ще са сред 25° и 30°.

В планините облачността ще е променлива, постоянно забележителна. На доста места от запад на изток ще има краткотрайни, краткотрайно интензивни превалявания и гръмотевици. Ще духа сдържан и мощен вятър от запад-северозапад и с него температурите ще се намалят. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 22°, на 2000 метра - към 14°.

Преди обяд по Черноморието ще е най-вече слънчево, след пладне от запад облачността ще се усили, само че ще се задържи съвсем без превалявания. Вятърът ще се ориентира от север-северозапад, слаб до сдържан. оптималните температури ще са сред 26° и 30°. Вълнението на морето ще е 1 - 2 бала. Температурата на морската вода е 25° - 27°.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР