Днес над страната ще има променлива облачност, по-често до слънчево.

...
Днес над страната ще има променлива облачност, по-често до слънчево.
Коментари Харесай

Днес слънчево с максимални температури между 22° и 27°

Днес над страната ще има променлива облачност, по-често до слънчево. Сутринта в обособени източни региони към момента ще има валежи, а след обяд временен дъжд ще превали и на обособени места в планините. Ще духа до сдържан северозападен вятър. Дневните температури едва ще се покачат и оптималните ще бъдат сред 22° и 27°.

Това е прогнозата за времето на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините облачността ще е променлива, намаляваща по-често до слънчево. Преди обяд над източните региони на Стара планина, а след обяд над Родопите и планините в югоизточните региони на страната облачността ще е по-значителна и на обособени места там кратковременно ще превали. Ще духа най-вече сдържан вятър от запад-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 14°, на 2000 метра - към 7°.

Над Черноморието облачността ще е променлива. Преди обяд към момента с преваляванията. Ще духа до сдържан северозападен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 20°-23°. Температурата на морската вода е 16-19°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Слънцето в София изгрява в 5 ч. и 53 мин. и залязва в 20 ч. и 56 мин. Продължителността на деня е 15 ч. и 03 мин. Луната залязва в 08 часа и 27 мин. и ще изгрее 33 мин. след среднощ. Фаза: три дни след пълнолуние.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР