Днес над страната ще е предимно облачно. В Западна и

...
Днес над страната ще е предимно облачно. В Западна и
Коментари Харесай

Днес ще вали и дъжд, и сняг

Днес над страната ще е най-вече облачно. В Западна и Централна Северна България ще има валежи от сняг, в Югозападна – от дъжд и сняг, в останалите региони – от дъжд. Ще духа слаб, в Дунавската низина до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са сред 2 и 7 градуса, в София- към 3 градуса.

В планините на доста места ще има слаби превалявания от сняг, под 1200 метра височина, където температурите ще са позитивни, ще вали дъжд. Ще е прохладно с сдържан до мощен вятър от запад-югозапад.

Утре в крайните северозападни региони, където дневните температури ще са към нулата, отново ще превалява сняг. В останалата част от страната валежите ще са от дъжд. В неделя ще вали по-силно и на повече места в страната. В Западна и Централна България дъждът ще премине в сняг, а в Източна сдържан до мощен южен вятър ще поддържа високи температури и там ще вали дъжд. В понеделник преваляванията последователно ще стопират, след което във вторник чакаме нови. Те ще са най-вече от сняг, само че ще спрат още в сряда.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР