Днес над по-голямата част от страната ще преобладава слънчево време.

...
Днес над по-голямата част от страната ще преобладава слънчево време.
Коментари Харесай

Слънце във вторник

Днес над по-голямата част от страната ще доминира слънчево време. Около и след обяд ще се развива и купесто-дъждовна облачност. На обособени места, основно в планинските региони, ще има краткотрайни превалявания от дъжд, с гръмотевици. Максималните температури ще са сред 26° и 31°. По Черноморието ще духа слаб до сдържан югоизточен вятър и там оптималните температури ще са по-ниски, сред 17° и 20°.

Това оповестяват от Национален институт по метеорология и хидрология към Българска академия на науките.

В планините ще бъде най-вече слънчево и топло. В следобедните часове ще се развива купесто-дъждовна облачност и на обособени места ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 21°, на 2000 метра - към 14°.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Около и след обяд от запад обачността ще се усили, само че вероятността за превалявания е дребна. Ще духа слаб до сдържан югоизточен вятър. Максималните температури ще са сред 17° и 20°. Температурата на морската вода е 12-13°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР