Днес на вашето внимание представяме рецептата за едни невероятно вкусни,

...
Днес на вашето внимание представяме рецептата за едни невероятно вкусни,
Коментари Харесай

Бухтичките на баба, от които гарантирано ще си оближете пръстите

Днес на вашето внимание представяме рецептата за едни необикновено вкусни, меки и пухкави бухтички, от които ще си оближете пръстите. Повечето артикули вероятно ги имате вкъщи и няма да се постанова да тичате до магазина, с цел да си ги набавите.

Ето и лист с тях:

• яйца - 2 бр.;

• кисело мляко - 1 ч. ч.;

• сода - 1 ч.л. хлебна;

• сирене - 1 ч. ч.;

• сол - 1 щипка;

• лимонтузу - 1 щипка;

• брашно.

Начин на подготвяне:

Яйцата се разрушават в дълбока купа и по-късно към тях се прибавя киселото мляко, което авансово сте разрушили с хлебната сода.
Бързи, вкусни и здравословни БУХТИЧКИ на фурна
Тези страхотни бухтички на фурна са ужасно вкусни и доста по-здравословни от пържените! Евтина и бърза закуска, с която ще сте сити д...
Прочети повече
Следващата стъпка е прибавянето на солта и лимонтузуто. След това се минава към прибавянето на брашно. Прави се последователно, до момента в който консистенцията не стане подготвена за месене.

Когато това се случи, тестото се разточва и се нарязва на фигурки. Ако приготвяте закуската за деца, може да експериментирате с най-разнообразни формички.

Последната стъпка е пърженето на бухтичките. Задължително си пригответе бездънен тиган с задоволително количество лой в него.

Когато бухтите добият златист цвят, извадете ги в паница, покрита с кухненска хартия, която да попие непотребната лой от тях.

Желаем ви добър вкус!

Още от РЕЦЕПТИ:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР