Днес на Световното първенство по футбол 2018 стартира битката в

...
Днес на Световното първенство по футбол 2018 стартира битката в
Коментари Харесай

Световно по футбол 2018: Аржентина - Исландия

Днес на Световното състезание по футбол 2018 започва борбата в най-интересната група - D. Аржентина и Исландия ще открият с мач по сред си, който е с начален час 16:00.
Срещата сред Аржентина и Исландия ще може да следите НА ЖИВО в SportLive.bg
Преди мача
Днес ще забележим първото забавно дерби от група D. Аржентина , Хърватия, Исландия и Нигерия ще премерят сили в определяната като " група на гибелта ".
" Гаучосите " дебютират в Русия против приятната изненада и безспорен дебютант Исландия. Лионел Меси и компания стартират похода си към мечтаното отличие. Тимът от южна Америка е измежду огромните любимци в шампионата и всичко с изключение на победа в груповата фаза ще бъде признато като изненада в страната.
Европейският отбор дебютира на международни шампионати и слага връх за страна с минимален брой население на сходен конгрес. Преди две години исландците изненадаха всички на Европейското състезание във Франция, първо с класирането си, по-късно с излизането си от групата, а и с отстраняването на Англия в 1/8-финалите. Сега момчетата на Хеймир Халгримсон са подготвени за нови подвизи и с интерес ще следим изявите им.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР