Днес, на стадион Осогово, Министърът на спорта Красен Кралев, кметът

...
Днес, на стадион Осогово, Министърът на спорта Красен Кралев, кметът
Коментари Харесай

Красен Кралев: Дай, Боже, пистата да роди талант, който да надмине постиженията на Цвети Кирилова

Днес, на стадион " Осогово ", Министърът на спорта Красен Кралев, кметът на община Кюстендил - Петър Паунов, Областният шеф Виктор Янев и фамозната кюстендиската лекоатлетка Цвети Кирилова публично откриха новата закрита писта в гр. Кюстендил.

Церемонията стартира с освещаване на модерната спортна зала, по-късно продължи с приветствия от министър Кралев и кметът на община Кюстендил и пожелания за младите спортни гении на града, които с неспокойствие чакаха да стартират своите тренировки. Кралев и Паунов прерязаха лентата на пистата:

" Дай Боже тази писта да роди гения, който да усъвършенства достиженията на Цвети Кирилова. Когато видях положението на пистата преди ремонта, аз одобрих като собствен персонален ангажимент да я възобновим! Благодаря и на кмета на община Кюстендил, с който работихме взаимно и успяхме да изградим тази чудесна спортна зала. Дано тези страхотни млади лекоатлети популяризират със своите достижения град Кюстендил, освен в цяла България, само че и в целия свят! " - приключи министър Кралев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР