Днес на специално събитие генералният дистрибутор на Mercedes-Benz за България

...
Днес на специално събитие генералният дистрибутор на Mercedes-Benz за България
Коментари Харесай

Силвър Стар направи първа копка на новия дом на Mercedes-Benz в София

Днес на особено събитие генералният дистрибутор на Mercedes-Benz за България Силвър Стар сложи началото на построяването на личен мултифункционален комплекс в София, където ще дава цялостната гама от услуги в региона на продажбите и следпродажбеното обслужване за леки и товарни коли. На церемонията по символичната първа копка участваха Хубертус-Улрих Клинк, началник на Икономическия доклад на Посолството на Федерална република Германия в София, основният проектант на регион Кремиковци господин Мартин Кафеджиян, господин Ролф-Юрген Заерле, основен изпълнителен шеф на Силвър Стар, господин Александър Бабанин, изпълнителен шеф на Силвър Стар, представители на компанията за строителен контрол - MMV Engineering, на архитектурното студио IP Architects, на плановите мениджъри от MBL, на виновната за строителството на обекта JUNG, както и целият мениджърски екип на компанията, която съставлява Mercedes-Benz в България.

„ Това е един извънреден миг за мен и за сътрудниците ми, които посветиха повече от година на старта на този провокационен план. За нас построяването на личен дом в София е историческо събитие, защото там ще можем да предложим на своите клиенти, обичайно високо качество на обслужване и необикновено потребителско прекарване, а на своите сътрудници - още по-добро работно място ", съобщи по време на церемонията господин Ролф-Юрген Заерле, основен изпълнителен шеф на Силвър Стар.

„ За мен е наслаждение да участвам на церемонията по откриването на новия мултифункционален комплекс на Силвър Стар, общоприет дистрибутор на една от най-разпознаваемите немски компании - Mercedes-Benz. По време на пандемията от COVID-19 това е доста позитивен знак за сполучливо бъдеще на България и Германия ", съобщи Хубертус-Улрих Клинк, началник на Икономическия доклад на Посолството на Федерална република Германия в София.

Новият дом на Силвър Стар и Mercedes-Benz в София ще бъде ситуиран на извънредно отзивчиво място, в индустриалната зона на регион Кремиковци на Столична община, сред Челопешко шосе и Околовръстен път и е с адрес бул. Челопешко шосе 52. Там, на територия от общо над 65 000 квадратни метра, клиентите на Силвър Стар ще получат заслуженото най-високо качество на обслужване. След построяването му комплексът ще посреща посетители с впечатляващ напредничав шоурум от 1700 квадратни метра и с напълно новооборудвани сервизи за леки и товарни коли на повърхност от 8700 квадратни метра. Общата разгърната застроена повърхност на комплекса е в размер на съвсем 13 000 квадратни метра, като е планувано постройката да бъде на два етажа. Общата инвестиция, която групата Силвър Стар възнамерява за построяването на комплекса е в размер на 18 млн. евро.

На първия етаж, с изключение на шоурум и приемна за леки коли, изпълнени в най-новите трендове на марката, ще се обитават приемна за товарни коли, както и 2 сервиза - за леки и за товарни коли и рейсове, склад за аварийни елементи, каросериен и бояджиен сервиз, както и тренинг център. Ще бъде построено и първото за българския пазар закрито сервизно лоби за леки коли, където клиентите на Силвър Стар ще могат да паркират, а сервизните консултанти, без значение от климатичните условия на открито, ще могат да осъществят безпроблемно първичен оглед.

На кота нула ще бъде издигнат и автокозметичен център за леки и товарни коли. Офисната част на постройката ще е ситуирана на втория етаж, като ще предлага обстойно споделено пространство с съвременни и новаторски работни места, напълно съобразени с процесите по цифровизация, които протичат в компанията.

С построяването на столичния комплекс, общата инвестиция на група Силвър Стар в България от началото на активността й през април 2017 година ще доближи 45 млн. евро, като за същия интервал компанията е продала над 7300 транспортни средства. Силвър Стар е най-динамично разрастващото се сдружение на българския авто пазар, като се чака до края на 2021 година приходите от активността му да доближат 150 млн. евро.

След Варна, Пловдив и Бургас, софийската локация ще бъде четвъртият личен комплекс на Силвър Стар в България. Компанията има и внушителен обект в Sofia Ring Mall - неповторима пазарна идея, комбинираща първокласни коли и богата начин на живот сбирка от аксесоари на едно място.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР