Днес Morgan разпространи първите снимки, видео и информация на изцяло

...
Днес Morgan разпространи първите снимки, видео и информация на изцяло
Коментари Харесай

Super 3 : Новата триколка на Morgan

Днес Morgan популяризира първите фотоси, видео и информация на напълно новата си триколка- Super 3.

Super 3 е създаден въз основата на напълно нова модулна алуминиева платформа и първото пазарно предложение на марката, която и изпълнена с монокок.

Задвижването на Morgan Super 3, който е с съществени габарити дължина 3581 мм, широчина 1850 мм и височина от единствено 1132 мм, е поверено на 1.5-литров , трицилиндров мотор на Ford , който е смесен с петстепенна ръчна предавателна кутия на Mazda (MX-5).

Максималната мощ на мотора на новата триколка е 118 конски сили, а оптималният въртящ миг е 150 Нм, което е задоволително, с цел да може Super 3 да се форсира от 0 до 100 км/ч за 7 секунди и да развие оптималната скорост надвижение от 209 км/ч.



Morgan Super 3 e пазарното предложение на марката с най-големи благоприятни условия за персонализация и настройване. Последното ще бъде осъществено благодарение на гама аксесоари и спомагателни характерни решения, които ще разрешат на модела да бъде приспособен "за всевъзможни завършения ".

Morgan към този момент приема поръчки за закупуването на Super 3 на цена от 42 000 британски лири, а първите доставки се чака да бъдат осъществени през юни тази година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР