Днес много жени използват различни видове чайове. Имат приятен вкус

...
Днес много жени използват различни видове чайове. Имат приятен вкус
Коментари Харесай

Как да си направим чай за отслабване?

Днес доста дами употребяват разнообразни типове чайове. Имат прелестен усет и за малко време способстват за премахването на непотребните килограми. Но не всички са наясно, че всички обещания, дадени от производителите за тези чайове, са в действителност правилни. Често използването на такива чайове предизвикват щета на тялото и дружно с идеалната фигура дамите получават и разнообразни болести.

Преди да започнете да пиете чай за намаляване, би трябвало да се консултирате с вашия доктор. Всъщност в някои случаи действието на избрани дейни субстанции, които съставляват напитката, може да докара до обостряне на болести и общо утежняване на благосъстоянието.
Съставката, която наложително би трябвало да добавите към чая си
Чаят е една най-популярните питиета в света. Но макар изгодите си той има някои евентуални дефекти. Чаят съдържа танини, които са...
Прочети повече
Ако въпреки всичко решите да пиете чай за намаляване, тогава би трябвало да изберете най-безопасните варианти за чая. И в този момент ще научите по какъв начин да ги приготвите.

Чаят има тонизиращо деяние и оказва помощ за притъпяване на апетита. За да го приготвите, би трябвало да вземете към 5 г лимонова кора и да я смесите с риган и мента (по 10 г). Получената примес би трябвало да се постави в емайлирана тенджера и да се залее с вряща вода в размер от 300 ml. След това отварата би трябвало да кипне и да се вари към 3 минути.

Рецепта за чай от живовляк

Този чай има удобен резултат върху храносмилателния тракт. Поради противовъзпалителните си свойства, даже тези, които имат пептична язва на стомаха и дванадесетопръстника, могат да го одобряват този чай.

Приготвянето на чая е доста елементарен, ето и рецептата. Трябва да вземете към 10 г нарязан живовляк, комбинирайте го с 8 г естрагон и залейте с чаша вряла вода. Варете го за 5 минути на слаб огън.
Никога не сипвайте студена вода в чая - нездравословно е за здравето
Любителите на чая могат да се разделят на две групи. Едните от тях са привикнали да разреждат гореща напитка със студена вода, а другите...
Прочети повече
След това полученият бульон би трябвало да се увие в нещо топло и да се остави да престои към половин час. Прецедете чая преди пиянство. Приема се и на празен корем един път на ден.

Портокалов чай

Тази напитка има свойството да изгаря мазнини. Рецептата за портокалов чай ​​за намаляване е доста елементарна. Приготвя се от 10 г коча билка и 7 г портокалова кора. Тези съставки се смесват в емайлирана купа, заливат се с 400 мл вряща вода и се оставят за към четвърт час. Пийте го на празен корем в прецеден тип.

Жасминов чай

За да приготвите тази прелестна напитка за намаляване, ви трябват 15 г цвят от жасмин и 7 г издънки от мащерка, залейте с 0,4 л вряла вода и варете на слаб огън за към 5 минути. Трябва да се приема и на празен корем, след прецеждане.
Чай от мента – какви са изгодите и вредите от него?
Ментовият чай е в действителност доста апетитен. Не малко хора го избират пред кафето. Чаят е подобаващ за консумация както през лятото, по този начин...
Прочети повече
Чай с джинджифил

Тази напитка е една от най-хубавите. Стимулира изгарянето на мастните кафези, само че има и удобен резултат върху храносмилането. За да я приготвите, ще ви би трябвало свеж корен от джинджифил, който би трябвало да бъде обелен и нарязан на тънки филийки. Лесна рецепта за домакински чай.

За една порция ще ви трябват почти 10 g първични материали. Джинджифилът би трябвало да се залива с чаша гореща вода, да се вари на слаб огън за към 5 минути, да се получи настойка и да се употребява на празен корем. Трябва да се означи, че тази напитка има много характерен усет. Затова могат да го употребяват малко в чист тип и да сложат комат лимон в него. Това освен усъвършенства усета на чая, само че и покачва неговата успеваемост.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР