Днес Mercedes-Benz анонсира премиерата на още един представител на изцяло електрическото си

...
Днес Mercedes-Benz анонсира премиерата на още
един представител на изцяло
електрическото си
Коментари Харесай

Mercedes-Benz анонсира първия в света малък премиум ван. Ще го представи легендата Тони Хоук

Днес Mercedes-Benz анонсира премиерата на още един представител на изцяло електрическото си семейство автомобили . Електромобилът EQT, за момента единствено в концептуална форма, ще бъде показан по време на специално онлайн събитие на 10 май, като в премиерата ще взе участие и легендарният скейтбордист Тони Хоук.

EQT ще бъде показан действително като бъдещо попълнение в гамата на лекотоварното подразделение на Mercedes-Benz- Mercedes-Benz Vans, и ще ни даде визия за това, което трябва да чакаме от серийната версия на новия T-Class на компанията.

Без да навлизат в детайлности, от Mercedes-Benz Vans споделят, че Concept EQT ще показва в почти приключен тип визията на изцяло новия градски ван на марката, който обещава да предложи ново измерение по отношение на качеството в сегмента на малките ванове.

От компанията споделят също по този начин, че Concept EQT комбинира необятен и модулен интериор с атрактивен дизайн и типичното за Mercedes ниво на комфорт, съгласуваност, съотношение качество-цена и сигурност. Крайният резултат от осъществената работа е определен от марката, като "първия в света премиум дребен ван ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР