Днес Mercedes-AMG обяви, че световната премиера на новото поколение SL ще

...
Днес Mercedes-AMG обяви, че световната
премиера на новото поколение SL ще
Коментари Харесай

Новият Mercedes-AMG SL с премиера на 28 октомври

Днес Mercedes-AMG разгласи, че световната премиера на новото потомство SL ще се състои в цифрова среда на 28 октомври на страницата .

От Mercedes-Benz анонсират, че Mercedes-AMG SL ще се завърне към своите исторически ценности и ще дебютира с мек таван, само че и с прогресивен дизайн, като всичко за новата кола ще бъде обяснено от Филип Шимер, изпълнителен шеф на Mercedes-AMG GmbH и Гордън Вагенер, шеф-дизайнер на Daimler AG.

От компанията споделят също по този начин, че новият SL ще бъде чудесно приспособен за ежедневна приложимост с 2+2 местно изпълнение на интериора си, само че в същото време за първи път в историята си ще себютира и във версия с четири задвижващи колела

От Mercedes-AMG GmbH обръщат внимание върху това, че задните седалки на подобряват ежедневната употреба на модела, като предлагат опция за седене на хора с височина до 1.5 метра.

Новият Mercedes-AMG SL ще се предлага с възможност за поръчка на прожекционен (head-up) екран, койт ще дава опция на водача да избира сред няколко различни интерфейса на подаваната на него информация.

В средата на март тази година, от Mercedes-AMG обявиха, че огромна част от разработката на новия SL е осъществена с помощта на компютърни симулации и тествания. Въпреки това, автомобилът няма по какъв начин да бъде осъществен сполучливо без съответните тестове в действителни пътни условия, в това число и в рискови.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР