Днес максималните температури ще бъдат между 14 и 19 градуса.

...
Днес максималните температури ще бъдат между 14 и 19 градуса.
Коментари Харесай

Какво време ни очаква през седмицата - вижте

Днес оптималните температури ще бъдат сред 14 и 19 градуса. В околните часове мъглите съвсем на всички места ще се разсеят и в по-голямата част от страната ще бъде най-вече слънчево със слаб източен в Източна България и по Черноморието сдържан североизточен вятър.

През нощта вятърът ще отслабне и на следващия ден сутринта на доста места в равнините и към водните басейни още веднъж ще бъде с ниска облачност и мъгли. Минималните температури ще бъдат сред 6 и 11 градуса, в София – към 6°. Максималните ще останат без основна смяна - от 14° до 19°. В следобедните часове облачността ще се раздра и ще намалее, в обособени региони до най-вече слънчево време. Ще духа слаб северозападен вятър.

Сутринта тук-там и по Черноморието видимостта ще бъде понижена, а след обяд облачността ще е променлива. Ще духа слаб северозападен вятър, а вълнението на морето ще отслабне до 2-3 бала.

Облачно ще се задържи времето в планините , а по най-високите върхове ще има слаби превалявания от сняг, които след обяд ще спрат, а облачността ще се раздра и ще намалее. Ще духа сдържан запад-северозападен вятър.

Не единствено у нас, на всички места на Балканите , както и в по-голямата част от Европа , ще бъде с мъгли преди обяд и слънчево време следобяд. Валежи, само че и по-топло от нормалното за сезона време, се чакат в западните елементи от континента.

В околните дни оптималните температури у нас едва ще се покачат. Ще има и слънчеви часове, изключително в планините, само че преди обяд на доста места в страната видимостта ще остава понижена от мъгли. В петък и събота се чакат превалявания и още веднъж захлаждане.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР