Днес Land Rover разпространи информация за уникален мобилен телефон, който според компанията

...
Днес Land Rover разпространи информация за
уникален мобилен телефон, който според
компанията
Коментари Харесай

Land Rover Explore: Най-екстремният телефон на света

Днес Land Rover популяризира информация за уникален мобилен телефон, който според компанията е най-екстремното предложение, което може да бъде намерена на пазара сега.

Land Rover Explore, създаден взаимно с Bullitt Group, е въодушевен от качествата на Land Rover Discovery и е в положение да действа в най-тежките условия на планетата. Мобилният телефон е напълно водоустойчив (потапяне до 1.8 метра, включително и солена вода), устоя на екстремни температури и удари, а с чувствителният му на досег екран може да се работи даже с ръкавици.

Мобилният телефон на Land Rover идва със собствена офроуд навигация, компас и SOS сигнализация, а с помощта на голямата си батерия (4000 mAh) е в положение да предложи непрекъсната работа (с активен екран) в продължение на два дни.

Land Rover Explore, който ще бъде показан за първи път в света по време на специализираното изложение Mobile World Congress в Барселона на 26 февруари, е оценен на 599 британски лири, като идва с опция за поръчка на допълнителен батериен модул, стойка за велосипед и други.

Основните параметри на телефона са операционна система Android Nougat OS с планиран ъпдейт до Oreo, 4GB RAM и 64GB ROM, microSD, Deca-core 2.6GHz 64 bit MTK Helio X27 чипсет с опция за употреба на две SIM-карти, 16MP основна камера и 8MP предна. Допълнителната батерия е с потенциал от 3600 mAh.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР