Днес китайското подразделение на FORD представи пред света изцяло ново

...
Днес китайското подразделение на FORD представи пред света изцяло ново
Коментари Харесай

Изцяло нов FORD MONDEO за Китай

Днес китайското поделение на FORD показа пред света напълно ново потомство на емблемата на марката- MONDEO. Новият купеобразен седан е план на Ford China, само че с с световни съдействия, и е избран от компанията като Най-доброто от Ford, най-хубавото от Китай (Best of Ford, best of China)

"Дизайнът на идващото потомство на одобрено име като Mondeo беше привилегия и предизвикателство за нашия екип ", разяснява Маурицио Токо, шеф-дизайнер на Ford Motor Company.

"Искахме да отдадем респект и да признаем историята, като в това време извисим потребителското преживяване на ново равнище. Началото на всеки дизайн постоянно е клиентът и търсенето на новаторски метод да интегрираме това от което той се нуждае и търси ", добавя Токо.

С напълно нов, само че с препратки към предшествениците си, дизайн, новото Mondeo е с 23 мм по-широко и с 63 мм по-дълго от модела, който наследява, като по-този метод е реализиран спомагателен комфорт и шир за пасажерите на задните седалки.

Първите доставки на новото потомство Ford Mondeo, което ще се създава от Changan Ford, ще бъдат осъществени в Китай през тази година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР