Днес, както повечето разбраха, бях нападната, малтретирана над един час

...
Днес, както повечето разбраха, бях нападната, малтретирана над един час
Коментари Харесай

Адвокатката, която клиент опита да изнасили в кантората ѝ, с подробности за тежкия инцидент

Днес, както множеството схванаха, бях нападната, измъчвана над един час в адвокатската фирма си. Извършителят се опита и да ме изнасили. Искам да кажа за случая две думи, тъй като ми е ясно,че още веднъж той ще се използва все от някого.

Това написа на персоналната си страница във Facebook адвокатката Валентина Каменарска, която през вчерашния ден бе нападната в адвокатската фирма си. Ето какво още споделя тя:

"Имах непокътнат час за клиент за 15 часа. Клиентът е идвал над 8 пъти за съвещания при мен. Никога, в никакъв случай не е имало какъвто и да било намек от негова страна, че ме харесва, желае и пр, в никакъв случай даже не ме е питал нищо персонално. При влизането в адвокатската фирма, ме сграбчи на ръце, при което започнах да викам. Никой, никой не се отзова, макар,че бях затворена и бита в банята на офиса над час. Звъняха ми на вратата, само че никой не извика полиция, никой и по-късно не призна, че е чул нещо. Не, не съумя да ме изнасили.И да, беше 185 см. и голям мощен мъж. Не съумя, тъй като не стопирах да приказвам и приказвам, да задавам въпроси, доста, непрестанно и без да спирам. Не съумя да се концентрира в действието си, колкото и неуместно да звучи на човек, който не е участвал. Когато изненадващо започвах да викам за помощ започваше да ме бие и удря главата ми в стената. Не желаех да умра и не се съпротивлявах гневно. Мисля,че това ме избави.

И да, имало е случай с публицисти. Идвали са до адвокатската фирма ми, блъскали са вратата и прозорците. Докато бях в Пирогов 6 пъти ми се включи СОТ-а, поради това. Бутали са и са хващали за ръкава и яката мои близки, които следвало съгласно публицистите да им дадат информация. Опитали са да отварят вратата на автомобила им.

Това е. Близките ми са в потрес. Аз съм признателна,че съм жива, тъй като причинителят е носил нож, който аз слава-богу не видях. Това е ".

Малко по-късно в коментар под поста си Каменарска споделя, че причинителят на нападението е бил арестуван.

"Благодаря на всички за съпричастността. Извършителят беше хванат в 19:00 часа. Аз пък нямерих в банята си презервативите му, които полицията е пропуснала да забележи, макар че бяха до самата врата.Имам СОТ, който се пробвах безрезултатно да включа, до момента в който изрода се изнизваше, тъй като чак тогава съумях да се добера до отдалеченото. Сотът не се включи, макар трикратните ми опити.Включи се едвам когато публицистите са го задействали някак си, като и са снимали патрулната кола, която идва и си отива по живо по крепко. Аз по това време бях в Пирогов. Извършителят твърди, че е лежал в лудница и нищо не помнел. Бил вманиачен сиреч. Аз обаче помня по какъв начин си прикриваше следите.В тази връзка, тъй като някой пита по какъв начин си тръгнал без да довърши действието си-той извърши много други закононарушения, които и довърши. Не съумя само да ме изнасили, тъй като свърши до момента в който се борех и ме душеше и преди да успее да проникне. След това опитваше и отново и отново, само че аз говорех за парцелите му, за контракти, за покупко-продажбите му-без да спирам. И още доста други неща говорех. И той се разсейваше, най-после очевидна му писна. Защото нали това е все най-важнато-щом не съм изнасилена, нещо ми е гнила работата.... ", прибавя Каменарска.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР