Днес, както повечето разбраха, бях нападната, малтретирана над един час

...
Днес, както повечето разбраха, бях нападната, малтретирана над един час
Коментари Харесай

Адвокатката, Която Беше Нападната В София С Ужасяващ Разказ!

Днес, както множеството схванаха, бях нападната, измъчвана над един час в адвокатската фирма си. Извършителят се опита и да ме изнасили. Искам да кажа за случая две думи, тъй като ми е ясно,че още веднъж той ще се използва все от някого.

Имах непокътнат час за клиент за 15 часа. Клиентът е идвал над 8 пъти за съвещания при мен. Никога, в никакъв случай не е имало какъвто и да било намек от негова страна, че ме харесва, желае и пр, в никакъв случай даже не ме е питал нищо персонално. При влизането в адвокатската фирма, ме сграбчи на ръце, при което започнах да викам. Никой, никой не се отзова, макар,че бях затворена и бита в банята на офиса над час. Звъняха ми на вратата, само че никой не извика полиция, никой и по-късно не призна, че е чул нещо.

Не, не съумя да ме изнасили.И да, беше 185 см. и голям мощен мъж. Не съумя, тъй като не стопирах да приказвам и приказвам, да задавам въпроси, доста, непрестанно и без да спирам. Не съумя да се концентрира в действието си, колкото и неуместно да звучи на човек, който не е участвал. Когато изненадващо започвах да викам за помощ започваше да ме бие и удря главата ми в стената. Не желаех да умра и не се съпротивлявах гневно. Мисля,че това ме избави.

И да, имало е случай с публицисти. Идвали са до адвокатската фирма ми, блъскали са вратата и прозорците. Докато бях в Пирогов 6 пъти ми се включи СОТ-а, поради това. Бутали са и са хващали за ръкава и яката мои близки, които следвало съгласно публицистите да им дадат информация. Опитали са да отварят вратата на автомобила им.

Това е. Близките ми са в потрес. Аз съм признателна,че съм жива, тъй като причинителят е носил нож, който аз слава-богу не видях. Това е.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР