Днес Jaguar разпространи информация за новото модификационно попълнение в семейството на модела

...
Днес Jaguar разпространи информация за
новото модификационно попълнение в
семейството на модела
Коментари Харесай

Jaguar XE 300 SPORT: 300 конски сили и задвижване на четирите колела

Днес Jaguar популяризира информация за новото модификационно попълнение в семейството на модела XE, наречено XE 300 SPORT. Както подсказва обозначението му, луксозният автомобил идва с максимална мощност от 300 конски сили, само че не споделя, че колата е оборудвана и със система за задвижване на четирите колела.

Под предния похлупак на Jaguar XE 300 SPORT е монтиран двулитров Ingenium бензинов задвижващ елемент, който генерира не само внушителната оптималната мощ от 300 конски сили, само че и респектиращ максимален въртящ миг от 400 Нм.

В композиция със системата за задвижване на четирите колела, новата трансформация е в положение да се форсира от 0 до 100 км/ч за скромните 5.7 секунди, като динамичността на автомобила е била задоволителна, с цел да бъде поставен неповторим нов връх на най-голямата в света открита изкуствена ледена писта в Холандия. Но не и преди колата да победи един истински олимпийски златен медалист.



От Jaguar споделят също по този начин, че новата модификация 300 SPORT, с изключение на за XE, е налична и за XF и XF Sportbrake, като идва с тематично разработени екстериорни и интериорни дизайн детайли.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР