Днес изпълнителният директор на ПФК Левски Павел Колев празнува своя

...
Днес изпълнителният директор на ПФК Левски Павел Колев празнува своя
Коментари Харесай

Павел Колев стана на 44

Днес изпълнителният шеф на ПФК Левски Павел Колев чества своя 44-и рожден ден.

Павел Колев е роден през 1975 година в София. Завършва НГДЕК “Константин-Кирил Философ” и СУ “Свети Климент Охридски”, компетентност " Психология”. 13 година работи като състезателен публицист във в. “24 часа”, а от 2009 година става представител на БФС.

След сполучливото образуване на Евро 2015 за юноши до 17 година в България, за което получихме похвали от УЕФА и всички страни финалисти, Павел Колев е назначен за заместител изпълнителен шеф. Владее съвършено няколко езика, а неотдавна се дипломира с магистратура за ръководство на спорта в влиятелен университет в Швейцария. Притежава документ по футболен мениджмънт от УЕФА, също по този начин е пратеник на интернационалните мачове на най-високо равнище.

През 2016 година бе утвърден точно за магистратурата по европейско ръководство на спорта (MESGO). Колев бе първият българин утвърден за програмата. Колев е един от 24-ма определени по документи и изискан изпит.

MESGO е магистърска стратегия, която се организира на всеки две години и за която аплайват повече от 200 претендента.

Обикновено те са от топ-мениджмънта на разнообразни спортни организации в цяла Европа. Програмата продължава две години и се организира със съдействието на петте най-реномирани университета в Европа, Ню Йорк и Токио.

Ръководството, футболистите и чиновниците на ПФК Левски честитят празника на Павел Колев и му пожелават здраве, фамилно благополучие, нови професионални върхове и бъдещи щастливи мигове с обичания клуб.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР