Днес излиза дълго чаканото обновление 1.4.1 за Assassin’s Creed Valhalla,

...
Днес излиза дълго чаканото обновление 1.4.1 за Assassin’s Creed Valhalla,
Коментари Харесай

Анонс на Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök

Днес излиза дълго чаканото обновяване 1.4.1 за Assassin’s Creed Valhalla, което нанася редица нови характерности за играта. Това е същия ъпдейт, за който ви разказахме по-рано този месец – оня, с който би трябвало да свалите още веднъж играта, с цел да оптимизирате инсталационния ѝ размер. Самото обновяване носи задоволително по размер вълнуващо наличие, което ще направи празничните ви дни по-пълни. Заедно с това излиза и 1.5.6 – обовление, доставящо напълно нова история. Преди появяването му обаче, Ubisoft Dawn of Ragnarök или това, което френското студио назовава „най-амбициозното допълнение в историята на Assassin’s Creed.

Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök излиза на 10-ти март идната година за платформите наXbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5, PC и Гугъл Stadia,

С Dawn of Ragnarök ще се потопите надълбоко в скандинавската митология, прекрачвайки границите на Сварталхайм в опит да спасите отвлечения си наследник и в една задача, в която ще би трябвало да приемете ролята на самия Один, с цел да измененията ориста на митичния свят. Допълнението ще предложи напълно нова и голяма карта с разнообразна география и нови герои и врагове, нови сили, които ще овладеете и напълно нова история. Ще се изправите против митичните Йотнарс, същества напълно от лед, както и Суртр, един в действителност злобен огнен исполин, един от най-големите врагове на Один. Вероятно за допълнението ще разберем повече в идващите месеци. Предварителните поръчки за него към този момент са открити и в случай че закупите Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök от през днешния ден до началото на април, получавате и специфичен пакет, който съдържа митичен звяр, който ще ви помогне с напредването в този неприятелски свят, специфичен скин и могъщо оръжие.

Що се отнася до обновяване 1.4.1, то носи със себе си разнообразни промени, като с изключение на към този момент упоменатото реструктуриране на файловата организация, то ще ви сервира така наречен „смесени истории“, позволявайки ви да срещнете Assassin’s Creed Valhalla с Odyssey, две от най-успешните игри в историята на сериите за асасина. В пакета с ново наличие се включва голям остров и напълно нова история. От 16-ти до шести януари ще се организира фестивала Йул и 1.4.1 ще ви приготви за него. Нанесени са редица промени и усъвършенствания също по този начин, като да вземем за пример такива към настройките за компликация. Те ще ви разрешат да настройките комбат и стелт уменията си по-добре към личните ви желания. Ubisoft нанасят също по този начин редица усъвършенствания по всички фронтове на Valhalla, което включва коригиране на разнообразни по-малки и по-големи проблеми, свързани със света, геймплея, представянето и стабилността на играта, интерфейса, графиката и звука и други Пълният лист с промени, които идват с 1.4.1, както и тези към 1.5.6 може да видите и.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР