Днес Hyundai Motor обяви, че компанията е постигнала споразумение с Audi,

...
Днес Hyundai Motor обяви, че компанията е
постигнала споразумение с Audi,
Коментари Харесай

Hyundai и Audi ще си партнират в разработката на водородни автомобили

Днес Hyundai Motor разгласи, че компанията е постигнала съглашение с Audi, което поставя началото на многогодишна партньорска стратегия за разработката на коли с водородно задвижване.

Новото съдействие сред Hyundai и Audi ще има опция да се възползва от достиженията на двете компании в областта на електрифицираните задвижващи системи с водород. Първата стъпка в новото партньорство ще бъде направена от страна на Hyundai, като марката ще даде достъп на Audi до своите технологии, осъществени в процеса на разработката на известните на пазара водородни ix35 Fuel Cell и .

“Това съглашение е още един образец за силната отдаденост на Hyundai към създаването на по-устойчиво бъдеще, като в същото време усъвършенства и живота на клиентите си с водордни коли, което е най-бързия път към същински чист свят ”, разяснява Юсун Чънг, вицепредседател на Hyundai Motor Company. “Уверени сме, че партньорството на Hyundai Motor Group и Audi ще показва успешно визията и преимуществата на водородните автомобили пред световното общество ”.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР