Днес Honda потвърди за пореден път стратегията за електрификация на

...
Днес Honda потвърди за пореден път стратегията за електрификация на
Коментари Харесай

Honda залага на електрификацията. Три нови пазарни предложения през 2023 година

Днес Honda удостовери за следващ път тактиката за електрификация на моделното си портфолио на европейския пазар, както и задачата си за трансформирането на марката във въглеродно неутрална до 2050 година с прекратяване на продажбата на коли с мотор с вътрешно горене до 2040 година.

По време на онлайн събитието през днешния ден, Honda анонсира три нови електрифицирани пазарни оферти, които можем да чакаме през тази и идната година, като един от главните нови артикули е Civic e:HEV , който ще бъде стартиран в Европа по-късно през тази година.

Хибридната задвижваща система на Civic e:HEV е изпълнена с новоразработен двулитров DOHC i-VTEC бензинов мотор, компактна литиево-йонна батерия и два електромотора. С предстоящ разход на гориво от под 5 литра на 100 километра, автомобилът ще предложи оптималната мощ от 184 конски сили и оптимален въртящ миг от 315 Нм.



През идната година, Honda ще сложи началото на продажбите на напълно нов 100% електрически модел - серийната версия на SUV прототипа e:Ny1, нов хибриден SUV от C-сегмента, както и новото CR-V , което ще бъде налично както в хибридна, по този начин и в зареждаема (PHEV) хибридна версия

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР