Днес, ГЕРБ и Борисов оттеглиха доверието от Йорданка Фандъкова. Въпреки

Днес, ГЕРБ и Борисов оттеглиха доверието от Йорданка Фандъкова. Въпреки ...

Борис Бонев: ГЕРБ и Борисов оттеглиха доверието от Фандъкова, но тя се е окопала на постаДнес, ГЕРБ и Борисов оттеглиха доверието от Йорданка Фандъкова. Въпреки че собствената ѝ партия вече не ѝ вярва, тя се е окопала на поста и планира още 2 години да тормози софиянци със своето провалено и усвояващо милиарди управление.

Това написа столичният общински съветник Борис Бонев в социалната мрежа.

Дълги години екипът ми от Спаси София и аз бяхме и оставаме последователни и упорити опоненти на този маниер на работа, на безхаберието, на липсата на дългосрочна визия и видимото наличие на зависимости при разпределението на милиардите, които се хвърлят на вятъра без #ВидимиРезултати.

Разпадът и на ГЕРБ, и на царуването на Йорданка Фандъкова е по-явен от всякога. Това уморено и изчерпано кметуване очевидно е приключило. София има нужда от коренна промяна в посоката си, от нова енергия и поглед към бъдещето, а не от постоянен застой, който само ни отдалечава от уредените европейски градове.

Крайно време е да обърнем нова страница в развитието на София. #СпасиСофия - за по-добра София!, пише още в личния си профил във фейсбук Борис Бонев. Съобщете ни, ако видитегрешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на [email protected].Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел" на ценаот 50 лева на ПР публикация пишете на и вижте още в-.

Прочети тук -

Източник: petel.bg