Днес, ГЕРБ и Борисов оттеглиха доверието от Йорданка Фандъкова. Въпреки

...
Днес, ГЕРБ и Борисов оттеглиха доверието от Йорданка Фандъкова. Въпреки
Коментари Харесай

Борис Бонев: ГЕРБ и Борисов оттеглиха доверието от Фандъкова, но тя се е окопала на поста

Днес, ГЕРБ и Борисов отдръпнаха доверието от Йорданка Фандъкова. Въпреки че личната ѝ партия към този момент не ѝ има вяра, тя се е окопала на поста и възнамерява още 2 години да тормози софиянци със своето провалено и усвояващо милиарди ръководство.

Това написа столичният общински съветник Борис Бонев в обществената мрежа.

Дълги години екипът ми от Спаси София и аз бяхме и оставаме поредни и упорити съперници на този фасон на работа, на безхаберието, на неналичието на дълготрайна визия и забележимото съществуване на зависимости при разпределението на милиардите, които се хвърлят напразно без #ВидимиРезултати.

Разпадът и на ГЕРБ, и на царуването на Йорданка Фандъкова е по-явен от всеки път. Това изтощено и изчерпано кметуване явно е завършило. София има потребност от коренна смяна в посоката си, от нова сила и взор към бъдещето, а не от непрекъснат застой, който единствено ни отдалечава от уредените европейски градове.

Крайно време е да обърнем нова страница в развиването на София. #СпасиСофия - за по-добра София!, написа още в персоналния си профил във фейсбук Борис Бонев. 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР