Днес Ford анонсира подробности за обновената версия на емблемата си Focus, която

...
Днес Ford анонсира подробности за
обновената версия на емблемата си Focus,
която
Коментари Харесай

Сериозно технологично обновяване за Ford Focus

Днес Ford анонсира детайлности за обновената версия на емблемата си Focus, която дебтира със съществено технологично надграждане, по-изразителен и динамичен дизайн и разширена модификационна гама.

Новата версия на Ford Focus получава редица технологични новости, в това число седемстепенна Powershift роботизирана предавателна кутия при хибридните (48V) версии на модела за по-добра горивна икономичност и цялостна удовлетвореност от ръководството, бордовата система SYNC 4 с голям, 13.2-инчов екран, опция за безплатен тест на Connected Navigation, Dynamic Pixel диодни светлини, опция за дистанционно Power-Up възобновяване и развиване на бордовата система и автомобила, и други.

Focus получава също по този начин и системата Blind Spot Assist, която следи за транспортно средство в мъртвата точка на погледа на лидера и при опасност от удар ползва назад на подаденото от лидера направление на движението.

От Ford споделят, че при новата версия на Focus, особено създадените му модификации Titanium, ST-Line и Active са станали още по-отличителни, с характерни стилистични и конструкционни решения, подобрена също по този начин е и товарната вместимост на модела, добавени са нови материали за по-лесна поддръжка.



В модификационното портфолио на Focus присъстват също по този начин и обновените версии- хечбек и комби, на спортната версия Focus ST. Тук новостите са свързани с новата стилистика на предната част на автомобила, допълнителните аеродинамични детайли, новите 18-цолови алуминиеви джанти, съществуването на 19-цолови като алтернатива, новите спортни седалки, сертифицирани от AGR (Aktion Gesunder Rücken) и други.

Focus ST е оборудван с 2.3-литров EcoBoost бензинов мотор, който е в положение да генерира оптималната мощ от 280 конски сили и оптимален въртящ миг от 420 Нм, в композиция с шестстепенна ръчна или 7-стпенна роботизирана предавателна кутия.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР