Днес, фармацевтичната компания Sanofi-GSK се съгласи да публикува редактирания договор,

...
Днес, фармацевтичната компания Sanofi-GSK се съгласи да публикува редактирания договор,
Коментари Харесай

Договорът между ЕК и Sanofi-GSK вече е публикуван

Днес, фармацевтичната компания Sanofi-GSK се съгласи да разгласява редактирания контракт, подписан на 18 септември 2020 година с Европейската комисия, оповестиха от пресцентъра на Представителството на Европейска комисия.

Комисията приветства уговорката на сдружението за повече бистрота при присъединяване му в осъществяването на тактиката на Европейски Съюз за имунизациите. Прозрачността и отчетността са значими, с цел да се спомогне за построяването на доверието на европейските жители и да се подсигурява, че те могат да разчитат на успеваемостта и сигурността на имунизациите, закупени на нивото на Европейски Съюз.

Публикуваният през днешния ден контракт съдържа редактирани елементи, отнасящи се до поверителна информация. Договорът със Sanofi-GSK е третият, който се разгласява, откакто CureVac и AstraZeneca взеха решение да разгласяват предварителното си съглашение за закупуване с Европейската комисия. Комисията работи с сдруженията предвид на публикуването на всички контракти по предварителните съглашения за закупуване в близко бъдеще.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР