Днес европейското подразделение на Ford обяви, че следващото поколение на многофункционалния превозвач

...
Днес европейското подразделение на Ford
обяви, че следващото поколение на
многофункционалния превозвач
Коментари Харесай

Електрически Ford Transit Custom през 2023 година. Ще се произвежда в Турция

Днес европейското поделение на Ford обяви, че идващото потомство на многофункционалния транспортьор Transit Custom ще получи напълно електрическа версия.

От Ford анонсират, че всички версии на следващата генерация Transit Custom ще се произвеждат от венчъра на марката Ford Otosan в Турция, като началото на сглобяването им е планувано да започва през първата половина на 2023 година.

Освен в напълно електрически вид, версиите ван и пътническа на Transit Custom, в резултат на съдействието, и техните еквиваленти в портфолиото на Volkswagen Лекотоварни, ще се създават също така и в трансформация зареждаем (plug-in) хибрид, замозареждаем хибрид и с класическо задвижване с мотор с вътрешно горене.



В средата на предишния месец, Ford , че доникъде на 2026 година, 100% от леките модели на марката ще бъдат налични в електрифициран вид, в това число 100% електрически или във версия със зареждаема (plug-in) хибридна задвижваща система.

Следващата голяма стъпка ще се случи до 2030 година, когато безусловно цялата гама на Ford ще бъде напълно електрическа.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР