Днес европейското подразделение на FORD PRO разкри подробности за изцяло

...
Днес европейското подразделение на FORD PRO разкри подробности за изцяло
Коментари Харесай

FORD PRO анонсира електрическото E-TOURNEO CUSTOM

Днес европейското поделение на FORD PRO разкри детайлности за напълно електрическото си E-TOURNEO CUSTOM, за което от компанията разясняват, че предлага ново измерение във връзка с качествата, лукса и дизайна в един високотехнологичен и многоприложим, предлагащ опция за превозването на до 8 индивида.

Новото E-TOURNEO CUSTOM дава обещание свободен пробег от до 370 километра, както и опция за бързо презареждане на интегрираната батерия (74 kWh приложим капацитет) с потенциал от до 125 kW. От Ford Pro споделят също по този начин, че фамилията на Tourneo Custom включва и версия със зареждаема (PHEV) хибридна задвижваща система и дизелов вид със задвижване на четирите колела.

От Ford Pro споделят, че E-TOURNEO CUSTOM е едно от четирите нови напълно електрически пазарни оферти, които компанията ще стартира на европейския пазар до 2024 година, като при новия електрически автомобил от компанията разясняват, че той е ориентиран както към корпоративните, по този начин и към частните, клиенти.



В оборудването на E-TOURNEO CUSTOM могат да бъдат открити странични порти с дистанционно управление, цифрови карти за достъп, панорамен стъклен таван, новаторски " чупещ " се волан с , цифровата система за съгласуваност Ford Pro, one-pedal drive система за шофиране с един педал, зареждане на външни електрически уреди (2.3 kW) и други.

Благодарение на интегрираната си система за бързо зареждане, при съществуване на подобаваща зарядна инфраструктура е допустимо генерирането на нови 38 километра пробег единствено за 5 минути.



По отношение на PHEV версията на Tourneo Custom, от Ford Pro споделят, че с помощта на интегрираната си батерия с потенциал от 11.8 kWh, тя ще предложи опция за изминаването на над 50 километра в чист електрически режим на работа.

Дизеловите EcoBlue модификации на Tourneo Custom ще бъдат с мощности от 136, 150 и 170 конски сили, като клиентите ще могат да избират сред осъществявания с 8-степенна автоматизирана или 6-степенна ръчна предавателна кутия, както и версия с четири задвижващи колела.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР