Днес Европейската комисия ясно и категорично заявява постигнатият от България

...
Днес Европейската комисия ясно и категорично заявява постигнатият от България
Коментари Харесай

Захариева: ЕК категорично заявява постигнатият от България прогрес

Днес Европейската комисия ясно и изрично декларира постигнатият от България напредък в границите на механизма за съдействието и инспекция ”. Това съобщи вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева на специфичен брифинг.
Той бе даден, откакто Брюксел оповести по-рано през днешния ден последните отчети за България и Румъния по Механизма за съдействие и инспекция (МСП), съобщи кореспондент на БГНЕС.

„ Механизмът е основан с решение на Европейската комисия, заради тази причина той би трябвало да завърши с решение на Европейската комисия, преди този момент Европейска комисия ще изпрати отчета и мнението на Съвета на Екологичен потенциал. Няма да злоупотребявам с точната дата по кое време това ще се случи, съобщи Захариева отбелязвайки, че през днешния ден се появиха редица тълкования на заключенията в отчета и известия, че мониторингът върху България пада. Разбираме, че до края на мандата на тази комисия остава малко време, тъй че не мога да посоча дали ще бъде в границите на тази комисия или дали ще бъде в границите на мандата на следващата”, добави още Захариева.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР