Днес един от най-успешните и популярни български футболисти Димитър Бербатов

...
Днес един от най-успешните и популярни български футболисти Димитър Бербатов
Коментари Харесай

ЦСКА - София и ЦСКА 1948 поздравиха Димитър Бербатов

Днес един от най-успешните и известни български футболисти Димитър Бербатов навършва 42 години. Той е рекордьор по маркирани голове с фланелката на България със своите 48 попадения. Нападателят носи и капитанската лента на " лъвовете ".

В клубния футбол е защитавал цветовете на ЦСКА, Байер Леверкузен, Тотнъм, Манчестър Юнайтед, Фулъм, Монако, ПАОК и Керала Бластърс.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
7 пъти Футболист №1 на България, притежател на Купата на България с ЦСКА, Голмайстор на Висшата лига от сезон 2010/11, повторен първенец на Англия с Манчестър Юнайтед, троент притежател на Купата на Лигата в Англия - два пъти с " алените дяволи " и един път с Тотнъм. Берба има във визитката си още два трофея от " Къмюнити Шийлд " и един от международното клубно състезание. Печели и три сребърни медала от Шампионската лига.

Сред самостоятелните му оценки са още - Играч на сезона на Тотнъм (2006/07) и на Фулъм (2012/13), както и Играч на годината на Монако (2014 г.). Два пъти е избиран и в тима на сезона в немската Бундеслига с екипа на Байер Леверкузен (2003/04 и 2004/05).

" Пожелаваме му доста здраве, благополучие, шанс и триумфи във всяко начинание! ", написаха от " Армията ".

" Всички в клуба му пожелаваме здравe, благополучие и още доста триумфи! ", пък бе пожеланието на ЦСКА 1948.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР