dnes.dir.bg Лелята на 16-годишния Костадин Джардов - Полина Джардова написа писмо

...
dnes.dir.bg
Лелята на 16-годишния Костадин Джардов - Полина Джардова написа писмо
Коментари Харесай

Лелята на прегазен ученик в писмо до убиеца му: Дяволът ли те е създал?

dnes.dir.bg Лелята на 16-годишния Костадин Джардов - Полина Джардова написа писмо до 60-годишния Кирил Георгиев, който преди седем месеца блъсна с джипа си и умъртви на място момчето на пешеходна пътека.

Вчера Георгиев се призна за отговорен и при скъсен развой получи 4 години затвор от Окръжния съд в Бургас. По закон, при съкратена процедура, присъдата на подсъдимия се понижава с една трета. След като чу присъдата бащата на починалото момче Апостол Джардов напусна ядосан правосъдната зала, като съобщи, че ще апелира. Подсъдимият пък сподели, че му би трябвало време, с цел да реши дали решението на Окръжния съд е заслужено или не. 

Няколко часа по-късно Полина Джардова се обърна към килъра на племенника си в персоналния си профил във Facebook: 

" Ти, Кириле, взел живота на едно 16-годишно дете, което не сбъдна фантазиите си. Към теб имам въпрос - спиш ли добре, храниш ли се, смееш ли се, прегръщаш ли децата си??? Всяка заран виждаш изгрева и изпращаш залеза! И децата ти, те са към теб, че и внуци имаш дори!!Теб, Кириле, дяволът ли те е основал? Ти се радваш, че си се родил в България, а аз се срамя да се нарека Българка. Как пред Бог ще изплатиш този грях, да оставиш татко с празни ръце и умряла душа? Да оставиш майчица с разрушено сърце! Ей, ти, дяволско творение, оставяш ме да се мъча с мисълта, че няма да видя моя племенник в никакъв случай повече, оставяш ме да пребивавам с болката на брат си!!! Ей, дяволе, свила съм ръце в пестник и съм безсилна да те санкционира за пожизнен затвор!!! Когато мине яростта ми и недоволството от Българското правораздаване, аз смирено ще навеса глава, ръцете ми ще са сплетени за молитва към Бог. Ще се апелирам за Божие отмъщение, Бог да те съди. Знаеш нали, че греховете ги изплащат децата? А в този момент хапни си сладко със фамилията си и се почерпете за успеха си. А аз с моята фамилия ще се апелирам, апелирам,моля на Бог. "
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР