Днес денят ни ще бъде динамичен, с настроение за активност,

...
Днес денят ни ще бъде динамичен, с настроение за активност,
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 06.06: В главна роля

Днес денят ни ще бъде динамичен, с въодушевление за интензивност, само че и с зоркост или разстройване. Всъщност може да изкараме нескрито това, което имаме в себе си, с прекалено много почтеност и спонтанност. Но с напредването на часовете моралът ни ще се възроди, оптимизмът ще се върне и огненият ни характер ще вземе връх. Искаме да се открояваме, да впечатляваме, да привличаме вниманието и това няма да е мъчно, защото или въздухът, който дишаме, или стилът на външния ни тип ще накарат доста погледи да се обръщат в наша посока.

Ето и кои знаци са най-засегнати през днешния ден

Лъв, всички светлини са ориентирани към вас и би трябвало да заслепите всички с темперамента и неповторимото си наличие. Успехите обаче в персонален проект са даденост, стига да не бързате.

Телец, Скорпион и Водолей, може да отидете прекомерно надалеч в демонстрирането на качествата си или в условията си към фамилията или професионалната си сфера и това да провокира напрежение. Но в случай че чувствате, че заслужавате освен това, би трябвало да си го изисквате.

Раци, Козирози, Овни и Везни, бъдете великодушни, прочувствено и материално, само че не прекалявайте и не се увличайте от потребността си да впечатлявате. Ако излезете отвън пропорциите, знайте, че ще останете обратно.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР