Днес Citroen разпространи информация за две нови свои пазарни предложения-

...
Днес Citroen разпространи информация за две нови свои пазарни предложения-
Коментари Харесай

C4 X и E-C4 X : Две нови предложения от Citroen

Днес Citroen популяризира информация за две нови свои пазарни предложения- C4 X и E-C4 X, за които от френската марка споделят, че са позиционирани сред C4 и флагмана C5 X.

С напълно нов и ексцентричен за марката дизайн, новите коли дават обещание и нови решения във връзка с системите за съгласуваност в лицето на бордовата система MyCitroën Drive Plus, която дебютира точно при C5 X.

Изцяло електрическият Citroen E-C4 X дава обещание свободен пробег от до 360 километра (WLTP стандарт на замерване), като за задачата се разчита на батериен модул с потенциал от 100 kW, електромотор с мощ от 136 конски сили и опция за бързо зареждане с до 100 kW.

От Citroen споделят, че C4 X и E-C4 X са създадени с концепцията за тези от клиентите, които търсят неповторимото в дизайна в композиция с необятен интериор и огромно товарно поделение, което в тази ситуация е 510 литра.

ЗА най-благоприятен комфорт на пътя, в оборудването на колите са включени Citroën Advanced Comfort със специфичните седалки Advanced Comfort на френската марка, както и Citroën Advanced Comfort окачване.



В взаимозависимост от пазара, Citroen C4 X ще се предлага с избор сред високоефективните PureTech бензинови и BlueHDi дизелови мотори.

От Citroen подчертават върху това, че C4 X и E-C4 X ще се създават извънредно в Европа, а продажбите се чака да стартират през есента на тази година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР