Днес бяха представени изцяло нови баскетболни кошове в ПГИ „Робер

...
Днес бяха представени изцяло нови баскетболни кошове в ПГИ „Робер
Коментари Харесай

Зарадваха децата в Разград с нови баскетболни кошове

Днес бяха показани напълно нови баскетболни кошове в ПГИ „ Робер Шуман “, гр. Разград. Инициативата е на състезателен клуб по баскетбол „ Вълци-Разград “. С целевото подаяние на Lion`s club Разград те възобновяват второ оборудване в границите на година, за да има по-добри условия за тренировки на децата. През септември 2018 година още веднъж с подаяние от Lion`s club Разград бе възобновено баскетболното съоръжение и на откритата площадка в ОУ „ Васил Левски “, където баскетбол играят деца от целия град.

„ Щастливи сме, че общността интензивно поддържа плана и благодарим на хората, които взеха драговолно концепцията малко по малко да сътворяваме по-добри условия за баскетбол в града – както на Lion`s club Разград, по този начин и на съидейниците ни от Фондация „ Обществен дарителски фонд за Разград “, Фондация „ Америка за България “, генералния спонсор „ Амета “ с тяхната марка „ Лудогорско пиле “ и на господин Джипо Джипов, който спомага за демонтажа на старите уреди “, разясниха основателите от баскетболния клуб.

„ Успешното ни партньорство с ПГИ „ Робер Шуман “ ще даде опцията тази година освен състезателите на клуба, само че и възходящият брой възпитаници в гимназията да играят баскетбол в по-добри условия “ През октомври стартира новият сезон, в който упоритостите на клуба са да усили броя на тимовете, участници в надпреварите, както и да притегли домакинство на шампионат в една от възрастите, който да се организира на наш терен. Тренировъчният развой в школите ще бъде възобновен от 15 септември, като от клуба към този момент приготвят първите изненади и надпревари за всички дребни и огромни вълци.

Снимкa: Е-Разград (медиен сътрудник на СКБ „ Вълци-Разград “)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР