Днес британският вестник Financial Times написа, цитирайки два анонимни разузнавателни

...
Днес британският вестник Financial Times написа, цитирайки два анонимни разузнавателни
Коментари Харесай

Financial Times: Русия трупа самолети и хеликоптери близо до границите на Украйна

Днес английският вестник Financial Times написа, цитирайки два анонимни разследващи източника от неназована западна страна, че Русия натрупа самолети и хеликоптери покрай границите на Украйна и има намерение да ги употребява за бъдеща огромна атака. Според вестника тази информация е била публикувана измежду страните от НАТО.

 

Министърът на защитата на Съединени американски щати Лойд Остин обаче сподели пред кореспонденти, че Съединени американски щати не виждат признаци Русия да усилва броя на бойните самолети и хеликоптери покрай границите на Украйна.

 

Друг източник на вестника, както се показва, от американската администрация, изяснява, че съветските сухопътни сили са значително изтощени, само че съветската авиация в огромна степен е оживяла. Ето за какво сътрудниците на Украйна считат за приоритет продължаването на укрепването на украинската Противовъздушна отбрана.

 

" Що се отнася до това дали Русия построява авиация за някакъв солиден удар, ние не виждаме нещо сходно в този момент ", сподели от своя страна Лойд Остин.

 

" Но ние знаем, че Русия към момента има доста количество самолети в запас. Ето за какво ние подчертаваме, че би трябвало да създадем всичко допустимо, с цел да дадем на Украйна допустимо най-вече благоприятни условия за противовъздушна защита ", добави той.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР